Suolainen sauna puhdistaa poskiontelot

Onko nenä tukossa tai hengittäminen vaikeaa? Olipa kyseessä sitkeä flunssa tai astman kaltainen krooninen sairaus vaivaa voi helpottaa muutenkin kuin hengitettävillä tai suihkutettavilla lääkkeillä. Helpotusta tuo esimerkiksi Himalajan suolan käyttäminen höyrysaunassa.

Haloterapia eli suolahoito on muinainen hoitomuoto, jossa hengitetään suolapölyä. Se voi auttaa hyvin moneen hengityselinsairauteen. Suolahoito juontaa juurensa 1000- ja 1100-luvuille, jolloin ihmiset vierailivat luonnon suolaluolissa Itä-Euroopassa parantaakseen vaivojaan ja voidakseen paremmin. 1840-luvulla puolalainen lääketieteen tohtori Feliks Boczkowski alkoi tutkia suolan lääketieteellisiä ominaisuuksia. Hän oli huomannut, että hiilikaivoksissa työskentelevillä miehillä oli kaikenlaisia hengitysongelmia, kun taas suolakaivoksissa työskentelevillä oli terveet keuhkot eikä lainkaan terveysongelmia. Hän julkaisi aiheesta kirjan, ja vain muutamaa vuotta myöhemmin Puolaan perustettiin ensimmäinen suolaklinikka.

Nykyään ei tarvitse lähteä kotoaan, jos haluaa nauttia suolan tervehdyttävistä vaikutuksista – lisää vain iso palanen HELOn Himalajan suolaa BWT-tankin päälle, niin saat aivan uudenlaisen ja terveellisen saunakokemuksen. Jos sinulla on yskää tai muita keuhkoihin liittyviä vaivoja, saatat yllättyä suolan tehosta.


Jätä kommentti

Huomioithan, että kommentit tarkastetaan ennen julkaisua.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.