Tietopankki

Helokiuas.fi -tietopankista löydät asennusohjeet, käyttöohjeet, takuuehdot ja muita ladattavia tiedostoja tuotteisiin liittyen.
Tiedostot saat ladattua klikkaamalla halutun tuotteen kuvaa tältä sivulta. Tämä lataa laitteeseesi kyseisen tuotteen käyttö- ja asennusohjeen. Löydät myös tuotteiden ladattavat tiedostot, kun valitset tuotetta selatessa "Ladattavat tiedostot" painiketta.

Heräsikö kysymyksiä? Käy tutustumassa usein kysyttyihin kysymyksiimme (UKK) ja voit löytää vastauksen helposti.

Käyttö- ja asennusohjeet: Sähkökiukaat

Lataa alta Helo-sähkökiukaiden käyttö- ja asennusohjeita. Klikkaa haluamasi kiukaan kuvaa ladataksesi käyttöohjeet laitteeseesi.

Käyttö- ja asennusohjeet: Hetivalmis -kiukaat

Lataa alta Hetivalmis -sähkökiukaiden käyttö- ja asennusohjeita. Klikkaa haluamasi kiukaan kuvaa ladataksesi käyttöohjeet laitteeseesi.

Käyttö- ja asennusohjeet: Puukiukaat

Lataa alta Kastor-puukiukaiden käyttö- ja asennusohjeita. Klikkaa haluamasi tuotteen kuvaa ladataksesi käyttöohjeet laitteeseesi.

Käyttö- ja asennusohjeet: Infrapuna

Lataa alta Helo-infrapunatuotteiden käyttö- ja asennusohjeita. Klikkaa haluamasi tuotteen kuvaa ladataksesi käyttöohjeet laitteeseesi.

Käyttö- ja asennusohjeet: Muut tuotteet

Lataa alta muiden Helo-tuotteiden käyttö- ja asennusohjeita. Klikkaa haluamasi tuotteen kuvaa ladataksesi käyttöohjeet laitteeseesi.

Muut ladattavat tiedostot

Tulisijan valinta- ja käyttöopas

Tulisijan valinta- ja käyttöopas tarjoaa tärkeää tietoa sekä kuluttajalle että jakelijalle koskien tulisijan ja siihen liittyvän savupiipun hankkimista, asennusta, käyttämistä ja huoltoa.

Vaikka opas ei syvenny sisustuksen tai muiden visuaalisten seikkojen arviointiin, se keskittyy tarjoamaan puolueetonta informaatiota tulisijojen ja savupiippujen määräyksistä, viranomaisohjeista sekä parhaista käytännöistä. Lisäksi se antaa ytimekkäästi tietoa tulisijojen lämpötehoista ja niiden päästöistä, perustuen uusimpiin tietoihin ja tutkimuksiin. Oppaan päätarkoitus on varmistaa, että jo ostoprosessin alussa huomio keskittyy tulisijan ja savupiipun paloturvallisuuteen, lämmön tuottoon, käyttötapoihin sekä ylläpitoon.

Puhallusvilla on väärin asennettuna paloturvallisuusriski

Kun eristetään rakennusten yläpohjaa, on tärkeää noudattaa nykyisiä rakentamismääräyksiä ja suosituksia vahinkojen välttämiseksi.

Virheelliset toteutukset piippujen läpiviennissä lisäävät merkittävästi tulipalovaaraa ja voivat johtaa suuriin vaurioihin. Lue lisää oheisesta "Puhallusvilla on väärin asennettuna paloturvallisuusriski"-tiedostosta, jonka on kirjoittanut Tulisija- ja Savupiippuyhdistys (TSY ry)

Takuu-, palautus- ja toimitusehdot

Helokiuas.fi takuu-, palautus- ja toimitusehdot saat ladattua alla olevista painikkeista.