Toimitusehdot

Helo ja Kastor -kiukaita Suomessa valmistaa ja myy Sauna360 Oy (y-tunnus 1574558-2, Pohjoinen Pallbontie 1, 10940 Hanko). Helokiuas.fi verkkokaupasta myymme vain täysi-ikäisille yksityishenkilöille, toimitus vain Suomeen. Nämä toimitusehdot ovat voimassa 1.1.2023 alkaen. Voimme muuttaa toimitusehtoja yksipuolisesti, joten tutustuthan toimitusehtoihimme aina ennen tilaamista. Kun tilaat tuotteita, sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen toimitusehtoihimme. Tilaaminen synnyttää molempia osapuolia sitovan sopimuksen välillemme.

Hinnat 

Verkkokaupassa ilmoitetut tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.
Hinnat on voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden muuttaa hintoja ja toimituskuluja, joten tarkastathan ne ostoskorissa ennen maksua. Toimitusmaksu veloituksetta koko Suomeen.
 

Tilaaminen 

Tilaukset tehdään verkkokaupassamme www.helokiuas.fi. Tilauksen oikeellisuuden vuoksi on tilaajan aina tarkistettava tilausta tehdessään, että tilauksessa näkyy laitteen tuotenumero, kappalemäärä, tarkat toimitus- ja laskutusosoitteet, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite. Sauna360 Oy lähettää vahvistuksen tilatuista tuotteista annettuun sähköpostiosoitteeseen. Tilausvahvistus tulee tarkistaa ja ilmoittaa mahdollisista virheistä välittömästi Sauna360 Oy:lle sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu(at)helokiuas.fi tai soittamalla numeroon +358 207 560 300. 

Toimitustavat ja toimitusaika 

Toimitusaika on yleensä n. 5-7 arkipäivää. Toimitus asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa, DB Schenker toimittaa kiuastilaukset lavalla toimitusosoitteeseen, sisäänkanto ei sisälly toimitukseen. Valikoidut ja alle 20kg painavat pienet paketit toimitetaan DB Schenkerin noutopisteeseen.

Tilauksia ei voi noutaa varastostamme. Kaikki tilaukset lähetetään DB Schenkerin lavalähetyksenä tai noutopistepakettina.

Toimitus ilman vastaanottajan läsnäoloa ei ole tällä hetkellä mahdollista.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista, emmekä kuljetusyhtiön kuljetusviiveistä.

Tilauksen vastaanottaminen

Jos vastaanottamasi tavara on kuljetuksen aikana vahingoittunut ja vahinko on ulkoisesti havaittavissa, rahtikirjaan tai luovutusasiakirjaan on tehtävä huomautus jo lähetyksen vastaanottovaiheessa.
Jos vaurio ei ollut ulkoisesti havaittavissa, on kirjallinen reklamaatio tehtävä rahdinkuljettajalle kuljetusmuotojen mukaisten määräaikojen kuluessa.

Huomautukset 

Mikäli lähetyksessä on huomautettavaa, on siitä reklamoitava kirjallisesti välittömästi tilauksen saapumisesta verkkokaupan reklamaatiolomakkeella tai sähköpostilla asiakaspalvelu@helokiuas.fi 

Maksutavat 

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

Käytössä Paytrailin tarjoamat maksutavat.

Suomessa tuttu verkkopankkimaksu: 

Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki

Lasku- ja osamaksupalvelut, sillä kaikkea ei aina tarvitse maksaa kerralla: 

Walley, OP Lasku ja Jousto

Korttimaksaminen: 

Visa ja Mastercard

Mobiilimaksaminen: 

MobilePay, Pivo ja Siirto

Tuttu ja turvallinen maksutapa: 

Paytrail on ensimmäinen maksupalvelu, jolle on myönnetty turvallisen maksamisen Safe Pay -sertifikaatti. 

Safe Pay -leiman avulla kuluttaja näkee helposti, että maksaminen verkkokaupassa on turvallista. Safe Pay keskittyy ensisijaisesti kuluttajan tietojenkäsittelyyn liittyvään turvallisuuteen.

Osamaksut

Walley Lasku/Osamaksu

Joustoa ja valinnanvapautta – maksa kerralla tai osissa, valitsemassasi tahdissa

Lasku ja tililuotto antavat sinulle lisää aikaa verkkokauppaostostesi maksamiseen. Niitä käyttämällä voit odotella tilauksesi saapumista rauhassa ennen sen maksamista. Maksun voit tehdä joko kerralla laskulla tai pienemmissä osissa tililuotolla, jolloin voit suorittaa kuukausittain sinulle parhaiten sopivan summan ja jakaa maksun enintään 36 kuukauden ajalle.

Laskulla ilmaista maksuaikaa – turvallista ja helppoa asiointia

Laskulla saat aina 45 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi. Pitkä maksuaika mahdollistaa sen, että ehdit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen laskun erääntymistä.

Maksuaikaa hyödyntääksesi tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen käy helposti ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 18 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan Bisnode Finland Oy:n rekisteristä.

Maksutapaa voidaan käyttää jopa 5 000 € ostoksiin.

Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen sekä vahvistanut ostotapahtuman, saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi. Jos haluat maksaa laskun pienemmissä osissa ja sinulle paremmin sopivalla maksuajalla (1-36 kk), sinun tulee tehdä jatkuvaa luottoa koskeva luottosopimus Collector Bank AB:n kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa my.walley.fi. Luottosopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä sinulle myönnetään luottoraja, joka on käytettävissä myöhempiin ostoksiin luottoehtojen mukaisesti.

Kun sinulla on voimassa oleva luottosopimus, sinun tulee maksaa eräpäivään mennessä vain saamallasi laskulla mainittu vähimmäissumma mutta voit halutessasi suorittaa myös tätä suuremman summan. Sen jälkeen sinulle lähetetään kuukausittain sähköpostitse tililasku, kunnes luotto on kokonaan maksettu. Voit aina halutessasi lyhentää luottoasi myös tililaskulla mainittua vähimmäissummaa suuremmissa osissa.

Luottokustannukset ja luottoesimerkki: KAUPPIAAN NIMI verkkokaupassa sovelletaan kampanjaehtoja, joiden mukaisesti tililuoton korko on 19,2 % nimellisenä vuosikorkona ilmaistuna ja kuukausimaksu on 2,95 € kuukaudessa (ensimmäisellä laskulla 3,80 €). Jos myönnetty luottoraja on 1 000 € ja se on kokonaisuudessaan käytetty KAUPPIAAN NIMI verkkokaupasta tehtyihin ostoksiin sekä luotto maksetaan takaisin 36 kuukauden aikana, sovellettavilla kampanjaehdoilla todellinen vuosikorko on 28,6 %, luottokustannusten yhteismäärä 403 €, maksettava kokonaismäärä 1 403 € ja maksuerien lukumäärä 36 kpl. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Luottoehdot

Laskun ja luoton myöntäjä on Collector Bank AB, organisaationumero 556597-0513, joka on Walley-tavaramerkin rekisteröity haltija.
Lilla Bommens Torg 11, Box 11914, SE-404 39. Lisätietoja www.collector.fi

Saat täydelliset ehdot ja tiedot Walley Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä:

Tarkempi palvelukuvaus: https://www.walley.fi/asiakaspalvelu/

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot: https://cdn.walleypay.com/terms/Terms_FI.pdf

Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot: https://cdn.walleypay.com/terms/SECCI_FI.pdf

Jousto

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.

Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko.

Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla.

Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy.

Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com. Jousto –verkkokaupan mukavin maksutapa!

Palautusehdot 

Yleistä palautuksista

Sauna360 Oy:n tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Jos haluat palauttaa tuotteen, ota yhteyttä 14 päivän sisällä paketin vastaanottamisesta sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@helokiuas.fi. Annamme sinulle lisäohjeet palautusta varten. Palautusaika on 14 päivää, jonka sisällä tuote on palautettava.

Tuotteen on oltava käyttämätön, myyntikuntoinen ja alkuperäispakkauksessa. Rahat myyntikuntoisista tuotteista palautetaan, kun tuotteet ovat saapuneet perille ja tuotteet on tarkistettu.

Palauttajan on tarvittaessa näytettävä toteen, että tavara on palautettu määräajassa, esimerkiksi palautuskuitilla. Palauttajan on maksettava palauttamisesta aiheutuvat kustannukset. Näitä kustannuksia ei makseta takaisin palauttajalle.

Noutamatta jättäminen ei ole palautus. Noutopisteistä noutamatta jätetyistä paketeista joudut maksamaan toimituskulut. Nämä kustannukset vähennetään sinulle tehtävästä palautuksesta tai laskun ollessa kyseessä hyvityslaskusta.

Lavatoimitusten palautusehdot

Lavatoimituksissa lava on säilytettävä vähintään 14 päivän ajan, jos tuote halutaan palauttaa. Jos huomaat heti paketin avaamisen yhteydessä, että kyseessä on esimerkiksi väärä tuote, vältä pakkauksen irrottamista lavasta. 

 1. Jos haluat palauttaa lavatoimituksen, ota yhteyttä asiakaspalvelu@helokiuas.fi ja ilmoita tuotteen palautus. Auttaaksesi meitä parantamaan palveluitamme, olisimme kiitollisia, jos voisit kertoa palautuksen syyn.

 2. Kun olemme vastaanottaneet ilmoituksesi, luomme palautusnumeron, jonka ilmoitamme sinulle.

 3. Kun olet saanut palautusnumeron, kirjoita se selkeästi paketin kylkeen/päälle käyttäen esimerkiksi kuulakärkikynää tai tussia. Kirjaa palautusnumero lähelle paketissa olevaa osoitekorttia. Vältä kuitenkin kirjoittamasta osoitekortin viivakoodin päälle.

 4. Varmista, että paketti ja sen sisältämät tuotteet ovat tukevasti pakattuja, ja että osoitekortin päälle ei ole teipattu mitään ylimääräistä.

 5. Seuraa asiakaspalvelusta saatuja ohjeita. Huomioithan, että lavatoimituksen palautuksissa on todennäköisesti oltava paikan päällä kun lavaa noudetaan. Tämä tapahtuu yleensä klo 09:00-13:00 välillä.

 6. Huomaathan, että palautuksen yhteydessä aiheutuneet toimituskulut vähennetään hyvityksestä. Palauttajan on siis maksettava palauttamisesta aiheutuvat toimituskulut. Palautuksesta koituvat toimituskulut vaihtelevat paikkakunnittain, joten emme voi etukäteen antaa tarkkaa tietoa tästä kustannuksesta.

Jos paketti on irrotettu lavan alkuperäisistä kiinnityksistä ja se halutaan palauttaa, se on kiinnitettävä uudelleen niin hyvin kuin mahdollista palautusta varten. On tärkeää, että paketti on turvallisesti kiinnitetty ja ettei se ylitä lavan reunoja.

Noutopistepakettien palautusehdot

Noutopistepakettien palautusprosessi on yksinkertainen ja helppo:

 1. Jos haluat palauttaa noutopistepaketin, ota yhteyttä asiakaspalvelu@helokiuas.fi ja ilmoita tuotteen palautus. Auttaaksesi meitä parantamaan palveluitamme, olisimme kiitollisia, jos voisit kertoa palautuksen syyn.

 2. Kun olemme vastaanottaneet ilmoituksesi, luomme palautusnumeron, jonka ilmoitamme sinulle.

 3. Kun olet saanut palautusnumeron, kirjoita se selkeästi paketin päälle käyttäen esimerkiksi kuulakärkikynää tai tussia. Vältä kuitenkin kirjoittamasta osoitekortin viivakoodin päälle.

 4. Varmista, että paketti ja sen sisältämät tuotteet ovat tukevasti pakattuja, ja että osoitekortin päälle ei ole teipattu mitään ylimääräistä.

 5. Sen jälkeen voit viedä paketin samaan noutopisteeseen, josta sen alun perin olet noutanut. Ilmoita henkilökunnalle, että haluat palauttaa kyseisen lähetyksen.

 6. Kuljetusyhtiö toimittaa paketin takaisin tehtaalle, jossa tarkistamme tuotteiden kunnon.

 7. Jos kaikki on kunnossa, hyvitämme rahat tilillesi. Huomaathan, että palautuksen yhteydessä aiheutuneet toimituskulut vähennetään hyvityksestä. Palauttajan on siis maksettava palauttamisesta aiheutuvat toimituskulut. Palautuksesta koituvat toimituskulut vaihtelevat paikkakunnittain, joten emme voi etukäteen antaa tarkkaa tietoa tästä kustannuksesta.

Nämä palautusehdot koskevat sekä lavatoimituksia että noutopistepaketteja, ja niiden noudattaminen varmistaa palautusprosessin sujuvuuden. Olemme sitoutuneet tarjoamaan parasta mahdollista palvelua, ja olemme kiitollisia ymmärryksestäsi ja yhteistyöstäsi palautusten käsittelyssä.

Viallinen tuote 

Ota yhteyttä, jos tuotteessa on vikaa tai se ei vastaa tilaustasi. Jos huomaat vastaanottaessasi, että paketti on vaurioitunut, reklamoi siitä heti Sauna360 Oy:lle sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@helokiuas.fi   

Yhteystiedot

Sauna 360 Oy
Osoite: Pohjoinen Pallbontie 1, 10940 Hanko
Y-tunnus: 1574558-2

Asiakaspalvelun sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@helokiuas.fi

Tältä sivulta löydät Helokiuas -verkkokaupan toimitusehdot.
Nämä yhteiset pelisäännöt ovat luotu selkeän ja turvallisen asioinnin vuoksi.

Ongelmatilanteissa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme