Yritys

Helo

Helo on sähkökiukaita valmistava yritys, joka on toiminut jo yli 100 vuotta alalla ja on tuonut hyvinvointia eri puolille maailmaa laadukkailla tuotteillaan ja innovatiivisilla ominaisuuksillaan.

Perustamisesta lähtien vuonna 1919, Helo on erikoistunut saunojien tarpeiden täyttämiseen ja kehittänyt innovatiivisia sähkökiukaita, jotka vievät arjen saunakokemuksen täysin uudelle tasolle.

Helon tuotteet erottuvat massasta laadukkailla materiaaleilla, innovatiivisella suunnittelulla ja optimaalisilla kivimäärillä, jotka yhdessä takaavat täydellisen saunaelämyksen.

Helon valikoimasta löytyy kiuas kaikkien tarpeisiin, joista jokainen on valmistettu Suomessa. Helo jatkaa suomalaista saunaperinnettä maailmalle tarjoten kaikille mahdollisuuden omaan kotisaunaan.

Helo tuotteet

Kastor

Puulämmitteinen sauna tarjoaa oman erityisen tunnelmansa.

Saunojille, jotka haluavat nauttia perinteisestä saunakokemuksesta, puulämmitteinen sauna on ehdoton valinta. Kastor Oy on Suomen vanhin sauna-alan tuotemerkki, joka on perustettu talvella 1916.

Kastorin puulämmitteiset kiukaat ovat kuuluisia ensiluokkaisesta laadustaan. Kiukaiden suunnittelu on laadukasta niin rakenteiden kuin käyttöominaisuuksien suhteen. Kastorilla on onnistuttu yhdistämään moderni ulkonäkö, hyvät käyttöominaisuudet ja hyvät löylyt taitavan suunnittelun ansiosta.

Kastorin kiukaat ovat optimoitu lämmön ja puunkulutuksen suhteen vankalla teknisellä asiantuntemuksella. Kastor pysyy aina laadukkaiden materiaalien äärellä, olipa kyseessä kuinka pieni yksityiskohta tahansa. Kastor-kiukaat valmistetaan suomessa.

Kastor tuotteet

Helokiuas.fi

Helokiuas.fi on Sauna360 Oy:n omistama verkkokauppa. Helokiuas.fi tarjoaa suomalaisille kuluttaja-asiakkaille huippuluokan kiukaat ja saunatuotteet. Kaikki puu- ja sähkökiukaat valmistetaan Hangossa sijaitsevalla tehtaallamme ja toimitetaan suoraan suomalaisille kuluttaja-asiakkaille ilman välikäsiä. Näin varmistamme kilpailukykyisen hinnan laatutuotteista ja varmistamme parhaan mahdollisen asiakaspalvelun.

Valikoimaan kuuluu Helo -sähkökiukaat ja Kastor -puukiukaat ja vesipadat sekä saunatarvikkeet.

Asiakaspalvelu on huippuluokkaa, sillä langan päässä vastaavat Helon ja Kastorin omat asiantuntijat.

Helokiuas.fi -verkkokauppa avattiin Kesäkuussa 2023.

Ota yhteyttä

Sauna360 Oy

Sauna360 Oy on tuonut terveyttä ja hyvinvointia ihmisille kaikkialla maailmassa jo yli 100 vuoden ajan, vuodesta 1916 lähtien. Maailmalla tunnetut tuotebrändit Helo ja Kastor koostuvat korkealaatuisista sähkö- ja puukiukaista.

Sauna360 Oy kuuluu Sauna360-konserniin, jolla on laaja tuotevalikoima vahvoja saunamerkkejä, joita toimitetaan maailmanlaajuisesti niin asuinkohteisiin kuin liikehuoneistojen saunaprojekteihin.

Matkamme alkoi Kastorilla ensimmäisenä suomalaisena saunamerkkinä vuonna 1916, jota seurasi Helo ensimmäisinä sähkökiukaiden valmistajana 1950-luvulla.

Tänään jatkamme laadukkaiden saunatuotteiden valmistamista, jotka on tehty osaksi terveellistä elämää.

Tältä sivulta löydät tietoa yrityksen historiasta ja nykyhetkestä.
Lisäksi informaatiota helokiuas.fi -verkkokaupassa myytävien tuotemerkkien taustoista ja niiden tuotantoon liittyviä tietoja.

Tehdas ja tuotanto

Helo ja Kastor -kiukaat valmistetaan Suomen eteläisimmässä kaupungissa Hangossa.

Jokaisen kiukaan suunnittelun keskipisteenä on kestävyys, ulkonäkö, hyvät käyttöominaisuudet ja tottakai hyvät löylyt!

Osoitteemme:
Pohjoinen Pallbontie 1, 10940 Hanko
Y-tunnus: 1574558-2

asiakaspalvelu(at)helokiuas.fi