7 hyvinvointitrendiä

Onnellisuusjoogaa, hyönteisiä päivälliseksi ja ”lasi-iho”.. Mistä ihmeestä oikein puhumme? No, vain muutamista vuoden 2018 merkittävimmistä kauneus- ja terveystrendeistä!

Hyvinvointiteollisuus on jatkuvassa muutostilassa ja uudet trendit leviävät Internetissä valon nopeudella. Inspiraatioksesi olemme koonneet luettelon seitsemästä suurimmasta terveys- ja kauneustrendistä vuodelta 2018! Mitä niistä olet valmis kokeilemaan?

UNOHDA GEN-MATKAT

Olkoonkin, että perhelomat ja useamman sukupolven yhteiset lomat ovat olleet trendikkäitä jo jonkin aikaa, tänä vuonna isovanhemmat vievät lapsenlapsiaan jännittäville matkoille jättäen vanhemmat kotiin. Sukupolvi, joka nyt eläköityy, on sukupolvi, joka arvottaa usein perheen ja matkustelun ensisijaisen tärkeäksi elämässä. Ja kun vanhemmat ovat usein sidottuja aikatauluihin ja työhön, isovanhemmat ja lapsenlapset ovat vapaampia nauttimaan matkustamisesta ympäri vuoden ja voivat hyödyntää hiljaisten sesonkien tarjouksia ja yleensäkin alhaisempia hintoja.

 

ONNELLISUUS- JA NAURURETRIITIT

Mikä on hyvinvoinnin tarkoitus? Se on hyvän olon tunne, eikö niin! Matkailu- ja majoitusala alkaa pian hyödyntää kaikkea saatavilla olevaa tutkimustietoa tarjotakseen asiakkailleen aktiviteetteja ja kokemuksia, jotka on suunniteltu erityisesti onnellisuuden lisäämiseen. Ilmiöiden, kuten naurujoogan, hymy-asanoiden ja sisäinen hymy -meditaatioiden ennustetaan olevan yksi seuraavista hyvinvointitrendeistä.

 

"NOW AGE" - KOKONAISVALTAINEN HENKISYYS

Now Age on kehittynyt New Age -ilmiöstä, jonka huippuhetket koettiin 70-luvulla. Tänä päivänä hippitavat ovat huippumuodikkaita ja asiat, kuten parantavat kristallit ja suitsukkeet, ovat perusjuttuja Hollywoodin trendikkäimmissä ihmisryhmissä. Olemme integroimassa holistisen maailmankatsomuksen tapaamme tarkastella terveyttä ja hyvinvointia ja ilmiöt, kuten vaihtoehtoiset hoidot, reiki-hoidot ja erilaiset henkiset harjoitteet, ovat kasvattavat suosiotaan. Hyvinvointiretriitit keskittyvät yhä enemmän mieleen, kehoon ja henkisyyteen, mikä itse asiassa näyttää seuraavalta loogiselta askeleelta nyt, kun joogasta on tullut valtavirran kuntoilumuoto.    

 

TERVE IKÄÄNTYMINEN

Me elämme pidempään ja me kaikki haluamme pysyä terveinä ja energisinä niin pitkään kuin mahdollista.  Niin sanotut "Healthy-aging-lomat” kasvattavat nopeasti suosioitaan ja nuorentavat hoidot, kuntoilu ja ruoka kuuluvat pakettiin. Näihin matkoihin voi sisältyä myös kollageenihoitoja, vaihdevuosihoitoja ja kaikenlaisia semi-invasiivisia kauneushoitoja.

 

MINDFUL MOVEMENT

Mindfulness on ollut hyvinvointiteollisuuden muotisana jo vuosia, mutta fokus on nyt siirtymässä mindfulnesiin liikkeessä. Tarkoituksenmukaiset ja tietoiset harjoittelurutiinit, kuten jooga ja tai chi, kokonaisvaltaisen itämaisen praksiksen ja filosofioiden innoittamina kasvattavat yhä suosiotaan. Matkailu- ja majoitusalalla ennakoimme suosion kasvua retriiteissä ja hyvinvointiohjelmissa, jotka tarjoavat sekä lepoa että aktiviteetteja ja joiden keskiössä ovat mindfulness ja läsnäoleminen nykyhetkessä. Namaste!

 

HAITTAISIKO SINUA..SYÖDÄ ÖTÖKÖITÄ?

Tämä on vaikea asia monelle länsimaalaiselle, kun taas ihmiset Aasiassa, Etelä-Amerikassa ja Afrikassa ovat tottuneet ajatukseen. Mistä me puhumme? Hyönteisten syömisestä, tietenkin! Jos ajatus rapeasta heinäsirkasta on vaikea sulattaa, sinun kannattaa valita uusi terveysvillitys: heinäsirkkajauhot. Se on loistava ympäristöystävällinen proteiinin lähde , joka sisältää hyviä rasvahappoja, kalsiumia, rautaa ja B12-vitamiinia. Sekoita se vaikka smoothieen?

 

KOREALAINEN IHONHOITO

Jos olet vähänkään kiinnostunut kauneustrendeistä, tämä ei ole mennyt sinulta ohi. K Beauty on valtava ilmiö ja myymälöiden hyllyt tulvivat hauskoista ja sadunomaisista kauneustuotteista aina voiteista, tyynyvoiteista kangasnaamioista aina etanan limaan ja viimeisimpään isoon juttuun, ”lasi-ihoon”. Ihonhoidosta puhuttaessa kaikki katseet kääntyvät Koreaan, joka näyttää ohittaneen pikavauhdilla perinteiset kauneusmaat, kuten Italian ja Ranskan.


Jätä kommentti

Huomioithan, että kommentit tarkastetaan ennen julkaisua.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.