Viisi kuumaa saunatrendiä!

Panostamme nykyisin kodin sisustukseen enemmän kuin koskaan. Suunnittelemme tilat huolellisesti ja haluamme uusimpien trendien mukaiset kalusteet keittiöön ja kylpyhuoneeseen.

Siksi ei olekaan yllätys, että myös saunan sisustukseen kiinnitetään nyt paljon enemmän huomiota kuin ennen.Tylsän ja pelkistetyn saunan ajat ovat ohi. Moderni sauna on rentoutumisen paikka, ja sen sisustus on tärkeä osa miellyttävää elämystä.

Lasi, kivi ja uudenlaiset materiaalit, kuten liuskekivi, ovat yhä suositumpia – ne haastavat perinteet ja tuovat saunaan silauksen luksusta.

Lasi

Lasi luo saunaan tilan ja valon tunteen. Kylpyhuoneen saunan ei tarvitse olla suljettu tila, vaan se voidaan liittää osaksi pesutilaa laajan lasiseinän avulla.

Lasipintaa voidaan käyttää myös saunan ulkoseinässä. Voisiko saunaelämys tuntua rentouttavammalta kuin kaunista maisemaa tai puutarhan vihreyttä katsellessa?

Kivi

Kiviseinä tuo saunaan syvyyttä. Kiukaan taakse sijoitettu kiviseinä on näyttävä katseenvangitsija. Tummat materiaalit, kuten liuskekivi ja tiili, tuovat saunan sisustukseen modernin ja urbaanin tunnelman.

Muodot

Valitse erilaisista materiaaleista ja penkeistä sekä erikokoisista paneeleista omaan sisustusideaasi parhaiten sopivat. Luo kontrasteja yhdistelemällä suoria kulmia ja pyöristettyjä muotoja tai yhdistä puulajeja uudella tavalla. Tummat puuseinät yhdistettynä vaaleisiin haapapenkkeihin luovat sisustukseen upean säväyksen.

Valaistus

Hyvin sijoitettu valaistus on loppusilaus suloiselle saunaelämykselle. Luo tyyni ja rauhallinen tila sijoittamalla pehmeä valaistus penkkien alle ja tuo kattoon tähtien tuiketta kuituvaloilla.  Voit myös valita kohdevalot tai väriä vaihtavan tunnelmavalaistuksen. Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat.

Tarvikkeet

Yksityiskohdilla on väliä. Virtaviivaiset premium-kiulut ja -kauhat sekä yhteensopivat kosteusmittarit, lämpömittarit ja pyyhekoukut viimeistelevät tyylikkään ilmeen.

Päivitä pelkistetty sauna uudelle aikakaudelle. Moderni sauna hellii kaikkia aistejasi!


Jätä kommentti

Huomioithan, että kommentit tarkastetaan ennen julkaisua.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.