Tee itse kuorinta-aine saunaan

Sinun ei tarvitse sijoittaa kalliisiin ihonhoitotuotteisiin, jos sinulla on kotona sauna. Itse asiassa löydät kaiken tarvittavan virkistävää suolakuorinta-ainetta varten keittiökaapistasi.

Saunominen on nopea ja helppo tapa antaa uutta eloa väsyneelle ja harmaalle iholle. Puoli tuntia kosteissa löylyissä parantaa verenkiertoa ja avaa ihohuokosia, ja kun hiki alkaa tippua, iho saa ilmaisen syväpuhdistuksen.

Et siis tarvitse kalliita voiteita tai ihonhoitotuotteita – saunominen on ylivoimainen tapa, kun haluat elinvoimaisen ihon. Jos haluat maksimoida puhdistustehon, sinun ei tarvitse muuta kuin käväistä keittiökaapilla. Voit tehdä merisuolasta ja hunajasta oman tee-se-itse-kuorinnan, jonka yhdistät saunomiseen. Odota, kunnes hiki alkaa virrata, ja hiero sen jälkeen merisuolaa kaikkialle vartalon ihoon.Tämä tehostaa hikoilua ja kuorii samalla ihoa.

Pese merisuola pois suihkussa, palaa saunaan ja viimeistele käsittely käyttämällä hunajaa ihovoiteena. Toinen tapa on sekoittaa suolasta ja hunajasta kuorinta-aine, jonka voit käyttää joko saunassa tai jälkikäteen suihkussa. Teitpä kummin tahansa, herkullinen suolan ja hunajan yhdistelmä tekee ihostasi pehmeän, kuulaan ja taivaallisesti tuoksuvan koko loppupäiväksi.


Jätä kommentti

Huomioithan, että kommentit tarkastetaan ennen julkaisua.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.