Saunomisen 6 kauneusvaikutusta

Kauneus tulee sisältä. Mutta se tulee myös saunassa hikoilemalla! Seuraava luettelo sisältää kuusi hyvää syytä sille, miksi sauna on hyvä valinta kauneusrutiinien tehostamiseksi.

Sauna nuorentaa ihoa

Kollageeni on proteiini, joka antaa kudoksillemme ja elimillemme voimaa ja elastisuutta. Höyrykylpyjen ja saunan lämpö parantaa kollageenin tuotantoa vahvistaen ja nuorentaen näin ihoa. Lämpö auttaa myös poistamaan kuollutta ihosolukkoa ja edistää uuden ja terveen solukon kasvua. 

Hikoileminen puhdistaa

Saunomisen aikaansaama voimakas hikoilu puhdistaa huokosia ja rauhasia ja huuhtelee pois myrkyt ja epäpuhtaudet. Tuloksena on terveempi iho, joka on vähemmän altis aknelle, mustapäille ja finneille. Lue lisää ihosta ja saunasta täältä

Hanki hehkua saunomalla

Kun menet saunaan, lämpötila lisää verenkiertoa dramaattisesti. Tämä puolestaan saa ihon näyttämään terveeltä ja raikkaalta, kuin olisit juuri tullut laskettelurinteestä tai juoksulenkiltä metsästä. Raikas ja terve hehku - ilman tarvetta meikille. 

Pidä ihosi kosteana

Saunomisen aikaansaama lämpö ja hikoilu stimuloi ihon talirauhasia. Näiden rauhasten tehtävä on pitää iho kosteana ja voideltuna. Sauna auttaa sinua pitämään ihosi upeassa kunnossa edistämällä rauhasten talintuotantoa. 

Sauna ennen kuorintaa

Ajan viettäminen saunan lämmössä ja kosteudessa on täydellinen valmistautuminen ihosi kuorintahoidolle. Hikoilu ja lämpö pehmentävät kuivaa ihoa ja auttavat poistamaan kuolleita ihokerroksia. Kuori iho hyvin saunomisen jälkeen ja saat palkinnoksi ihanan pehmeän ihon. Lue täältä lisää, miten teet oman kuorintavoiteen tuotteista, jotka sinulla mitä luultavimmin on valmiina omassa keittiössäsi. 

Polta kaloreita saunomalla

Tiesitkö, että tunti saunassa tai kuumassa kylvyssä polttaa kaloreita? Tämän vaikutuksen saa aikaan ruumiinlämmön kohoaminen. Tutkimus osoittaa, että voit itse asiassa polttaa yhtä paljon kaloreita saunassa kuin juoksulenkillä.


Jätä kommentti

Huomioithan, että kommentit tarkastetaan ennen julkaisua.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.