Saunaveneellä Suomen saaristossa

Tiedätte varmaan, että suomalaiset rakastavat saunojaan. Toinen fakta, jota et välttämättä Suomesta tiedä on, että on olemassa kaunis suomalainen saaristo, jossa on yli 179 584 saarta. Miksi emme siis yhdistäisi näitä kahta asiaa? Suomalaiset saunaveneiden keksijät ovat tehneet juuri niin.

Saunavene palvelee ryhmiä, jotka etsivät kauniita luontoelämyksiä, yrityksiä, jotka haluavat ryhmähenkeä rakentavia aktiviteetteja, tai mitä tahansa ryhmiä, jotka ovat kiinnostuneita nauttimaan kauniista suomalaisesta merimaisemasta kelluvan saunan lämmöstä ja mukavuudesta käsin. Paketit voidaan räätälöidä toiveiden mukaan, ja erilaisia opastettuja kierto-ajeluita järjestetään. Yksi niistä on "Helsinki by the Sea Tour", joka kulkee Helsingin rannikon tärkeimpien nähtävyyksien ohitse, kuten Suomenlinna, Korkeasaaren eläinpuiston , Seurasaaren ulkoilmamuseo, Sibelius-monumentti, Uspenskin ortodoksinen katedraali  sekä Pihlajasaari  ja Iso Vasikkasaari. Tarjolla on myös muita teemamatkoja, kuten kalastusmatkoja, luontokuvausretkiä, viininmaisteluretkiä ja kulinaarisia retkiä.

Saunavenematkojen hinnat alkavat 195€ / tunti. Tämä sisältää veneen ja kipparin, ja myös saunapuut ja veden, polttoaineen, vakuutuksen ja grillaustarvikkeet. Pyyhkeitä ja vastoja on vuokrattavissa pienellä summalla ja veneessä on mahdollisuus ruokatarjoiluun. On vaikea kuvitella, mikä voisi maistua paremmalta kuin grillimakkara ja jääkylmä suomalainen olut ihosi höyrytessä saunan jälkeen ja katsellessasi uskomattoman kaunista suomalaista saaristoa.

Varaukset tehdään sähköpostitse osoitteessa info@saunaship.com tai puhelimitse numerossa +358 44 5955 811

Lisätietoja osoitteessa: http://www.saunaship.com


Jätä kommentti

Huomioithan, että kommentit tarkastetaan ennen julkaisua.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.