Saunatonttu – maailman paras kiuas

Upeasti muotoiltu Helo Saunatonttu on tehokkain ja kehittynein kiukaamme. Saunatonttu on hyvin eristetty ja kivimäärältään suuri, jatkuvalämmitteinen kiuas. Saunatonttu toivottaa sinut tervetulleeksi lämpimiin löylyihinsä aina kun haluat saunoa.

Suomessa saunaa pidetään lähes pyhänä paikkana. Saunassa pitää käyttäytyä sopivalla tavalla. Se on paikka, jossa hiljennytään ja rauhoitutaan. Lauteilla on sopimatonta kiroilla, vaikka se muuten olisikin ihmisellä tapana.

Saunaan tullaan puhdistautumaan, joten ennen ja jälkeen löylynoton pitää käydä suihkussa. Saunomisen aikana rupatellaan rennosti – väitteleminen ja politiikasta puhuminen jäävät saunan oven ulkopuolelle. Kaikki ovat saunassa tasavertaisia, joten arvonimet menettävät saunassa merkityksensä. Viimeiset löylyt heitetään tietenkin saunassa asuvalle saunatontulle, joka suojelee saunaa.

Helo on suunnitellut Saunatonttu-kiukaan yhteistyössä suunnittelija Ristomatti Ratian kanssa. Helo Saunatonttu -kiukaassa on useita patentoituja ominaisuuksia ja näyttävä eurooppalainen muotoilu. Saunatonttu on teknisesti edistynyt, laadukas ja muotoilultaan ainutlaatuinen – meidän mielestämme se on maailman paras kiuas.

Saunatonttu-kiukaan salaisuus piilee suureen kivimäärään (noin 100 kg) varastoituvassa lämmössä ja kiukaan hyvässä eristyksessä. Saunatonttu pystyykin varastoimaan valmiusvirralla (300 W) tuotetun lämmön. Koska Saunatonttu on varaava kiuas, voit saunoa milloin tahansa ilman saunan esilämmitystä. Helo Saunatonttu säästä aikaa, rahaa ja sähköä ja tarjoaa vertaansa vailla olevan saunomiskokemuksen.

Haluatko saunan, jota ei tarvitse esilämmittää? Annamme mielellämme lisätietoja tuotteistamme!

Osta Helon valmistama Saunatonttu


Jätä kommentti

Huomioithan, että kommentit tarkastetaan ennen julkaisua.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.