Räätälöi mieleisesi saunaelämys uuden teknologian avulla

Innovaatiot ja edistynyt teknologia mahdollistavat nyt saunakokemuksesi räätälöimisen mieleiseksesi. Säädä lämpötilaa ja kosteutta mielesi mukaan ja yhdistele juuri haluamasi kokonaisuus.

Millaisesta saunaelämyksestä pidät? Kuumasta ja kuivasta vai pehmeästä ja kosteasta? Valinta on sinun!

Kuuma tai kostea – tai molempia

Monet Helo-kiukaat ovat saatavilla Helo WT-vesisäiliöllä varustettuina, joten yksi kiuas tarjoaa täydellisen tilaisuuden nauttia monista erilaisista saunaelämyksistä. Koko perhe voi hyötyä uuden saunan rentouttavasta tunnelmasta ja terveysvaikutuksista, sillä jokainen voi luoda saunaelämyksestä juuri mieleisensä lämpötilaa ja kosteutta säätämällä.

Soft Sauna-kokemus Helo WT-kiukailla, jonka kosteusprosentti on 30–65 ja lämpötila noin 45–65 ˚C, sopii pitkään saunomiseen. Tehosta nautintoa eteeristen öljyjen miellyttävillä tuoksuilla.

Perinteinen sauna, jonka lämpötila on 75–90 ˚C, tarjoaa voimakkaan, kuuman ja kuivemman saunaelämyksen.

Saunan terveysvaikutukset ovat aina yhtä tärkeitä, ja uudenlainen räätälöitävä saunaelämys saa sinut nauttimaan saunomisesta juuri haluamallasi tavalla.

Sähkökiukaan ohjauskeskus tekee saunakokemuksesta mutkatonta

Digitaalinen ohjauskeskus ja Wi-Fi-yhteys mahdollistavat asetusten räätälöinnin tabletin tai älypuhelimen avulla. Ohjauskeskukset tarjoavat reaaliaikaisia tilapäivityksiä sekä aikaa ja energiaa säästäviä toimintoja. Voit laittaa kiukaan päälle puhelimitse töistä, ajoittaa kiukaan huomista saunomista varten ja paljon muuta!

Tutustu Helokiuas.fi tarjoamiin etäohjattaviin sähkökiukaisiin.


Jätä kommentti

Huomioithan, että kommentit tarkastetaan ennen julkaisua.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.