Luo kylpylän rentouttava tunnelma kotonasi

Syksyn saapuessa ja iltojen pimetessä on oikea hetki huolehtia itsestä ja omasta hyvästä olosta. Hyödynnä saunaa ja luo siitä oma kotikylpyläsi! Saat meiltä ideoita kylpylärituaaliin, joka tekee hyvää niin keholle kuin mielelle. Ota käyttöön vinkkimme ja hemmottele itseäsi ennen saunomista, saunomisen aikana ja sen jälkeen.

Ennen saunomista

Vartalon ihon harjaaminen elvyttää verenkiertoa ja kehon detox-prosesseja. Ota harjaamisen jälkeen lämmin suihku, joka valmistelee kehoasi hikoilemaan. Seuraavaksi voit mennä rentoutumaan saunan rauhaan ja unohtaa arjen kiireet ja stressin.

Saunassa

Kuori vartalon iho saunassa suolalla tai vartalokuorinnalla poistaaksesi kuolleet ihosolut. Hoida kasvoja omalle ihotyypillesi sopivalla hemmottelunaamiolla. Sauna tehostaa ihon kykyä imeä naamion sisältämiä tehoaineita ja saa ne vaikuttamaan nopeammin syvällä ihossa.

Saunan jälkeen

Ota saunan jälkeen viileä suihku, jotta ihohuokoset supistuivat ja vapautuneet kuona-aineet poistuisivat. Päätä oma hemmotteluhetkesi kosteuttavalla kasvovoiteella ja miellyttävällä vartaloemulsiolla.

Ihosi on nyt sileä ja pehmeä, ja mikä parasta, olosi on rauhallinen ja rentoutunut!

 

Viitteet: Carmen Kvestak Sabo, Skin & Spa Therapist, Hotel Tylösand.


Jätä kommentti

Huomioithan, että kommentit tarkastetaan ennen julkaisua.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.