Kauniimpi iho säännöllisellä saunomisella

Newyorkilainen ihotautilääkäri Francesca Fusco on tunnettu siitä, että hän ei käytä leikkausmenetelmiä ihoa parantavissa ja nuorentavissa hoidoissa. Allure-lehden haastattelussa hän neuvoo, miten höyryä käytetään ihonhoidossa.

Säännöllinen saunominen höyrysaunassa voi tehdä ihmeitä iholle, koska se puhdistaa ihohuokosia ja parantaa verenkiertoa. Saunominen on melkein kuin kävisi kasvohoidossa, mutta se vaikuttaa koko vartaloon.

– Viisitoista minuuttia höyrysaunassa avaa ihohuokosia, lisää hikoilua, parantaa verenkiertoa ja poistaa kuona-aineita, Fusco sanoo.

Saunominen etenkin höyrysaunassa voi muuttaa ihon ulkonäköä huomattavasti. Kuumuus, lisääntynyt hikoilu ja parantunut verenkierto edistävät kollageenin muodostumista sekä syväpuhdistavat ja nuorentavat ihoa.

– Käy suihkussa ja kuori iho hellävaraisella kuorintavoiteella ennen saunaan menemistä, Fusco sanoo. Ole höyrysaunassa noin 15 minuuttia ja käy sen jälkeen uudelleen suihkussa ja kuori iho.

Nesteyttäminen on tärkeää sekä sisältä että ulkoa. Fusco muistuttaa, että saunomisen jälkeen pitää juoda paljon vettä ja käyttää iholle kosteusvoidetta.

– Levitä kosteusvoide, kun iho on vielä kostea. Voit sen jälkeen käyttää vielä esimerkiksi jojobaöljyä tehostamaan vaikutusta, hän sanoo.

Johdonmukaisuus on kaiken a ja o, kun ihon ulkonäköä halutaan parantaa. Yhdellä käynnillä höyrysaunassa ei ole paljon vaikutusta, mutta säännöllinen saunominen alkaa pian näkyä muutoksina ihon ulkonäössä.

Lähde: http://www.allure.com/beauty-trends/blogs/daily-beauty-reporter/2013/03/how-to-maximize-benefits-of-steam-room.html


Jätä kommentti

Huomioithan, että kommentit tarkastetaan ennen julkaisua.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.