Hemmottele itseäsi kasvohieronnalla saunassa

Miten on hehkusi laita nykyään? Kesä ja ruskettunut iho ovat jo kaukana ja pian talvi on täällä huonoine säineen, vuotavine nenineen ja kuivine ihoineen.

Ei hätää, homma hallussa! Sauna on ensimmäinen askel ympärivuotisen hehkun ylläpitämiseen, joka peittoaa jopa päivän rannalla. Ja toinen askel? Kasvohieronnat!

Jotta poistuisit saunasta super-rentoutuneena ja virkistyneenä, kokeile lisäämällä saunarutiiniisi kasvohieronta. Ota miedosti hajustettu kasvoöljy mukaasi saunaan ja aloita juuri puhdistetuilla iholla ja puhtailla käsillä. Levitä öljyä kasvoillesi ja aloita hieronta sen imeytyessä.

Kuinka teet itsellesi kasvohieronnan?

Saat miellyttävimmän kokemuksen, jos käytät molempia käsiäsi yhtä aikaa ja hierot molemmat puolet kasvoista samanaikaisesti. 

1. Aloita asettamalla etusormi, keskisormi ja nimetön kaulan yläosaan, hieman korvien alapuolelle. Paina hellävaraisesti ja vedä sormiasi kaulaa pitkin alaspäin solisluuhun asti. Toista viidestä kymmeneen kertaan, ennen kuin siirryt eteenpäin.

2. Aloita leuan keskeltä peukalon ja etusormen avulla kevyellä nipistelyllä. Paina peukalolla leukaluuta etusormen levätessä muutamia senttejä sen yläpuolella. Vedä varovasti sormiasi ulos kohti korvalehtiä leukaluuta pitkin säilyttäen kevyen puristavan otteen koko ajan, ikään kuin puristaisit kevyesti leukaluuta. Toista viidestä kymmeneen kertaan.

3. Muodosta sitten etu- ja keskisormillasi rauhanmerkki kämmenten osoittaessa kohti kasvojasi. Pyöritä rauhanmerkkejä niin, että ne sulkevat suutasi. Paina kevyesti ja liikuta sormiasi kohti kasvojesi äärilaitoja työntäen lopussa kevyesti ylöspäin. Toista viidestä kymmeneen kertaan. 

4.Paina kevyesti keskisormillasi kulmaluitasi kulmakarvojen sisäkulmista. Liikuta hitaasti kulmakarvoja pitkin kohti ohimoita. Toista viidestä kymmeneen kertaan. 

5. Aseta kämmenet pääsi päälle niin, että sormesi roikkuvat otsasi päällä. Vedä sormia ylös pitkin otsaa hiusrajaan asti  ja takaisin kulmakarvojesi keskeltä. Voit myös vetää sormia kevyesti hiusten läpi ja saat samalla pienen päänahkahieronnan. Toista viidestä kymmeneen kertaan.

6.Aloita keskeltä otsaa ja vedä sormia kohti ohimoita. Toista viidestä kymmeneen kertaan.

7Käytä muita sormia paitsi peukaloitasi, aloita keskeltä otsaa ja vie sormet ylös hiuksiin. Vedä sormia pitkin hiusrajaa ulos ja alas kohti ohimoita, korvien taakse ja sivuille pitkin kaulaa.

8.Avaa silmäsi - olet valmis!


Jätä kommentti

Huomioithan, että kommentit tarkastetaan ennen julkaisua.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.