Sauna360 kuuluu nyt kauppalehden menestyjät 2023 -kerhoon!

Sauna360 Group on saanut Kauppalehti Menestyjä 2023 sertifikaatin

Sauna360 Group Oy on juuri saanut arvostetun "Kauppalehti Menestyjät 2023" -sertifikaatin! Tämä on merkittävä tunnustus, joka kertoo yrityksemme vahvasta taloudellisesta asemasta ja luotettavuudesta markkinoilla.

Mikä on Kauppalehti Menestyjät 2023 -sertifikaatti?

Kauppalehti Menestyjät 2023 -sertifikaatti on arvostettu tunnustus, jonka Alma Talent myöntää vuosittain suomalaisille yrityksille heidän taloudellisen suorituskykynsä perusteella. Sertifikaatin saaneet yritykset ovat osoittaneet vahvaa taloudellista osaamista, ja ne pisteytetään useiden tunnuslukujen perusteella. Yrityksen on saavutettava vähintään 50 pistettä saadakseen tämän merkittävän tunnustuksen, joka kertoo yrityksen luotettavuudesta ja menestyksestä markkinoilla.

Mitä tämä tarkoittaa sinulle asiakkaana?

Sauna360 Oy on erikoistunut saunojien tarpeiden täyttämiseen. Kun teet ostoksia Helokiuas.fi-verkkokaupassa, olet valinnut yrityksen jonka perusta on vakaalla pohjalla ja joka on on sitoutunut palvelemaan asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Sauna360 Group Oy -konserni

Tiesitkö, että Sauna360 Group Oy on maailman vanhin saunayritys, jonka juuret ulottuvat aina vuoteen 1916 saakka? Tunnetut saunabrändimme Helo ja Kastor on luonut jo sata vuotta saunaperinnettä maailmalla ja edelleen jatkamme vahvana.

Olemme ylpeitä saavutuksestamme ja haluamme kiittää teitä, asiakkaitamme, jatkuvasta tuesta ja luottamuksesta. Yhdessä jatkamme suomalaista saunaperinnettä.

Kiitos, että olette mukanamme tässä matkassa!


Jätä kommentti

Huomioithan, että kommentit tarkastetaan ennen julkaisua.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.