Helo WT – saunan uusi aikakausi

Pidätkö perinteisen saunan kuivasta kuumuudesta? Vai ovatko kosteat löylyt miedossa lämmössä enemmän makuusi? Kun sinulla on uusi Helo-WT kiuas, voit saada molemmat.

HELO on ollut sauna-alan edelläkävijä lähes sata vuotta. Nyt nostamme rimaa jälleen kerran esittelemällä uuden Helo-WT-tekniikan. Helo-WT on lyhenne sanoista Water Technique. Nämä kolme kirjainta edustavat uutta aikakautta saunan historiassa. Helo-WT tekniikka tarjoaa monia erilaisia saunomistapoja yhtä ja samaa kiuasta käyttäen.

Jos pidät kuumista ja kuivista löylyistä, saat ne Helo-WT kiukaalla. Jos pidät enemmän kosteista ja pehmeistä löylyistä, täytä Helo-WT kiukaan vesisäilö ja tunnelma on pian kuin turkkilaisessa kylpylässä. Kun kaipaat pientä hemmottelua, lisää tuoksuöljyä tai Himalajan suolaa Helo-WT kiukaan aromilokeroon. Tämä antaa löylyille ihanan tuoksun ja tekee saunomisesta entistäkin rentouttavampaa.

Helo-WT on kustannustehokas ja erittäin energiapihi kiuasratkaisu. Sen lämmittäminen vie vähän sähköä, ja höyry kehitetään ilman lisävirtaa tai -tekniikkaa. Voit nauttia erilaisista saunomistavoista älykkäällä saunaratkaisulla, joka tarjoaa perinteiset löylyt tai höyrysaunan. Helo-WT tekniikka on innovatiivinen mutta yksinkertainen toteuttaa. Sen avulla on valmistettu kiuas, joka aiheuttaa vain vähän hiilidioksidipäästöjä, mutta vie saunanautinnon huippuunsa.

Haluatko monipuolisen, helposti käytettävän ja puhdistettavan, kustannustehokkaan ja energiapihin kiukaan?
Tutustu Helo-WT -sähkökiukaisiimme!


Jätä kommentti

Huomioithan, että kommentit tarkastetaan ennen julkaisua.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.