Hauskoja ja hulluja saunoja ympäri maailman

Kaipaatko lomaa, mutta epäröit olla erossa kotisaunastasi? Meillä on sinulle ratkaisu! Tässä on opas hauskoista ja täysin ainutlaatuisista saunoista, jotka voit kokea seuraavalla lomallasi.

Raitiovaunusauna

Koetko julkisen liikenteen stressaavaksi? Italialaiset suunnittelijat halusivat todistaa, että kokemus voi olla täysin päinvastainen luodessaan maailman ensimmäisen raitiovaunusaunan. Tämä sauna on rakennettu autenttiseen raitiovaunuun keskellä kylpyläkompleksia, jossa kaikki vieraat ovat tervetulleita rentouttavalle ajelulle.

Lisätietoa: https://tramilano.com/sauna-tram/ 

Pikaruokasauna

Rakastatko saunaa? Rakastatko hampurilaisia? No, kukapa ei! Ainakin se oli juuri se, mitä Burger King mietti, kun he avasivat ensimmäisen pikaruokasaunansa Helsingissä vuonna 2015. Hampurilaissaunan voi varata etukäteen, ja sinne mahtuu 15 henkilöä.

Tässä on video siitä, millainen vierailu tähän ainutlaatuiseen hampurilaispaikkaan voi olla: https://www.youtube.com/watch?v=7RnLBsSi9UI&ab_channel=Channel4Entertainment

Suolasauna

Tässä ainutlaatuisessa saunassa Den Boschissa Alankomaissa on seinät, jotka on valmistettu kokonaisuudessaan himalajansuolasta. Suolasaunoilla on paljon terveyshyötyjä ja ne voivat tuoda apua moniin hengityselinten sairauksiin. Suola antaa höyrylle ihanan tuoksun ja jopa maun, ja sitä on käytetty lääkinnällisiin tarkoituksiin antiikin ajoista lähtien. Voit lukea lisää suolan käyttämisestä kotisaunassasi täällä.

Lisätietoa: http://www.devarana.nl/

Jääsauna

Voi olla vaikea uskoa, mutta tämä jääsauna Pohjois-Ruotsissa on melkein yhtä höyryisä ja kuuma kuin tavallinen sauna. Jää on tehokas eriste, ja tämä sauna on rakennettu lähes kokonaan suurista jäälohkareista. Jääsaunan kostean lämmön sanotaan olevan ainutlaatuinen kokemus, ja kauniilla paikalla järven rannassa voit virkistäytyä pulahtamalla veteen jäähän leikatussa avannossa.

Lisätietoa: https://www.rukapalvelu.fi/en/activities/wellbeing/saunas/140-ice-sauna

Jääkiekkosauna

Tiedätkö, kuinka kylmissäsi voitkaan olla jääkiekkopelin aikana? Suomalaiset ovat keksineet tähän täydellisen ratkaisun: jääkiekkosaunan! Kuvittele, että voisit katsella suosikkijoukkueesi tekevän maalin vain pyyhe ympärilläsi ja kylmä olut kädessäsi? Suomessa (missäpä muuallakaan) se on nyt mahdollista.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=gkEe2QnyxTs&ab_channel=SaunaTimes


Jätä kommentti

Huomioithan, että kommentit tarkastetaan ennen julkaisua.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.